Nyheter

Lyxig glansspray till vinterns fester!

16 nov 2017

/manadens-produkt-liten-_mg_9779.jpg

 

Unna dig själv vår lyxiga glansspray från I.C.O.N nu inför vinterns fester! Den här sprayen tillför ditt hår ett motståndskraftigt värmeskydd så att du kan föna, locka och styla din frisyr utan att skada ditt hår.

I.C.O.N's Airshine hairspray fräschar upp ditt hår och ger det en fantastisk glans och stadga!

Välkommen in till min salong och prova den!

MÅNADENS PRODUKT - Färgkontroll från L'Anza!

10 maj 2017

Vill du ta kontroll över gulnande nyanser i ditt ljusa hår? Prova vårt tonande SILVER SHAMPOO från L'Anza!

/fargkontroll-lanza.jpgSILVER SHAMPOO

Känner du att ditt hår övergår i gulnade toner som inte ser så bra ut? Ditt hår kanske har grånat naturligt, men fått en ofräsch beigegul ton? Eller har dina blekta slingor påverkats av solen och ser inte alls så friskt solblekta ut längre? 

Då ska du prova månadens shampoo från L'ANZA! Det neutraliserar det gula i ditt hår med en lätt violett anstrykning och gör att det grå eller blekta ser vitare och ljusare ut. Detta shampoot tar bort de varma tonerna i dina slingor eller i ditt grå hår.

SILVER SHAMPOO är extremt färgbevarande!

NU 149 KR! 

(Ord. pris: 229 kr)

TRAUMA TREATMENT

Komplettera gärna din hårbehandling med den här ultrareparerande inpackningen. Den hjälper ditt hår att öka färgupptagningsförmågan och funkar bra i kombination med t. ex. SILVER SHAMPOO.

TRAUMA TREATMENT är en smidig creme som du kan applicera i håret efter tvätt och handukstork, och sedan låta det vara kvar i. Ta det i hela håret eller på de ställen som behöver en förstärkning, som på skadade toppar eller torra slingor.

TRAUMA TREATMENT stärker och återställer ditt hår!

NU 149 KR! 

(Ord. pris: 199 kr)