RSS

Dags för pension! Här är min efterträdare!

22 Nov 2023

/img_0811.jpgEfter 46 år som frisör är det dags för mig att gå i pension till årsskiftet. Jag vill passa på att tacka alla er trevliga och fantastiska kunder som gjort att dessa år har känts som avsevärt färre, tiden går fort när man har roligt!

Den 28 december 2023 jobbar jag min sista dag i salongen, men stänger bara temporärt, för redan den 9 januari 2024 kommer min efterträdare, Svitlana och tar över.

Jag önskar henne all lycka och känner mig säker på att mina kunder kommer att trivas och känna sig ompysslade i salongen även i fortsättningen!

Tack för de här åren! Stafettpinnen är din Svitlana!

Mats Andersson

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- 

Svitlana är en erfaren och kreativ frisör med en imponerande treårig utbildning som stylist/frisör från Kiev, Ukraina. Efter att ha arbetat många år inom frisörbranschen har Svetlana utvecklat en djup förståelse för olika hårtyper och trender.

/svitlana-portratt.jpgEfter en välbehövlig mammaledighet är hon nu åter tillbaka och brinner för att dela med sig av sin passion för hårkonst. Med en gedigen utbildning i bagaget är Svitlana redo att erbjuda sina kunder en professionell och personlig service. Hennes expertis sträcker sig över damklippningar, herrklippningar och barnklippningar, vilket gör henne till det perfekta valet för hela familjen. Oavsett om det är en trendig och modern look eller en klassisk stil, är Svitlana skicklig på att skapa det perfekta resultatet för varje individ.

Svitlana är inte bara skicklig när det kommer till klippning utan har även en passion för färgning och styling. Hon håller sig ständigt uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna inom branschen för att kunna erbjuda sina kunder det allra bästa. Från subtila färgnyanser till livliga och djärva looks, Svitlana kan förvandla varje hår till ett konstverk.

Med sitt engagemang och professionella tillvägagångssätt strävar Svitlana efter att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär i salongen. Hennes mål är att varje kund ska känna sig nöjd och självsäker när de lämnar stolen.

Välkommen till en värld av skönhet och stil med Svitlana vid rodret!